Voorfinanciering met factoring

Voorfinanciering
Met behulp van factoring kan je verkoopfacturen laten voorfinancieren. Daardoor heb je direct na het versturen van de factuur beschikking over het geld waar je recht op hebt. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van voorfinanciering door middel van factoring? Vraag een vrijblijvend gesprek aan of bel 088 880 1088
Binnen 24 uur je factuur betaald

Factoring als oplossing voor je debiteurenrisico

Vormt de voorfinanciering van opdrachten en/of BTW een probleem voor je MKB-onderneming? Dan biedt Payfix een aantrekkelijke oplossingen in de vorm van verschillende soorten factoring en debiteurenbeheer.

In het geval van factoring, ontvang jij als ondernemer binnen 24 uur je geld op uitstaande facturen. Factoring groeit mee met het aantal facturen en zorgt ervoor dat jouw bedrijf kan blijven investeren in nieuwe opdrachten. Op die manier blijft er voldoende werkkapitaal beschikbaar en blijft de liquiditeit van jouw bedrijf gegarandeerd. 

Voorfinanciering van BTW

Bij voorfinanciering eist de Belastingdienst van ondernemingen dat ze per kwartaal BTW afdragen over alle verzonden facturen. In de praktijk komt dat neer op het voorfinancieren van BTW, ook als de factuur niet wordt betaald binnen datzelfde kwartaal. Deze bedragen kunnen fors oplopen en staan zo bedrijfsgroei in de weg. Met factoring van Payfix lossen wij dat simpel voor je op.

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over factoring tarieven of een offerte ontvangen? Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op