SimPel en snel je factuur verkopen

Factoring voor de zorg

Binnen de zorgsector neemt de groei van ZZP’ers en MKB-bedrijven nog altijd toe. Payfix richt zich met factoring voor de zorg op deze toenemende groep professionals. Door middel van deze dienstverlening worden je facturen na akkoord binnen een uur uitbetaald en hoef je geen betalingstermijnen af te wachten. Ook nemen wij het debiteurenbeheer voor je uit handen. Op die manier kun jij je focussen op dat waar je goed in bent: de beste zorg verlenen aan jouw patiënten.

Ondernemers in de zorg hebben vaak een divers klantenbestand. Zeker als ZZP’er werk je regelmatig met diverse opdrachtgevers. Helaas blijkt dat deze niet altijd even secuur zijn in het betalen van hun facturen. Dit kan voor behoorlijk wat stress zorgen, doordat je cashflow in gevaar komt. Factoring voor de zorgsector van Payfix biedt hierin een gemakkelijke oplossing. Benieuwd wat wij hiermee voor jou kunnen betekenen? Plan via onderstaande button direct een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek in of lees verder!

Binnen 24 uur na akoord je factuur uitbetaald

De voordelen van factoring voor de zorg

Voor ZZP’ers en MKB-bedrijven in de zorg biedt factoring een ruim scala aan voordelen. Deze voordelen bieden je de vrijheid die je zoekt als ondernemer en nemen diverse kopzorgen weg. Zo kan jij je energie steken in de dingen die er toe doen. Wel zo’n fijn gevoel en idee. De grootste voordelen van factoring voor de zorg zijn:

Flexibiliteit, jij kiest zelf van welke debiteuren jij de facturen wil laten voorfinancieren
Continuïteit in je cashflow, na akkoord jouw facturen binnen een uur uitbetaald zodat jij volledige focus voor de zorg van jouw patiënten kunt hebben
Zekerheid, wij nemen het debiteurenrisico over. De betreffende facturen zijn achterliggend verzekerd tegen wanbetaling en faillissement.

Hoe gaat factoring voor de zorg in zijn werk?

Wij begrijpen dat je als onderneming in de zorg niet continu wilt bezig zijn met je administratie. Onze manier van factoring is dan ook zo ingericht dat dit snel, effectief en gebruiksvriendelijk werkt. Hierdoor kan jij slimmer financieren terwijl het je minder tijd kost. Hierbij staat persoonlijk contact altijd voorop en zoeken wij een oplossing op maat voor je. Eigenlijk werkt factoring voor de zorg bij Payfix zeer eenvoudig in drie stappen. Kom je ergens toch niet uit, dan helpen we je altijd graag per mail of telefonisch.

Verleen zorg zoals je gewend bent

De dienstverlening voer je uit zoals je gewend bent en hierbij maak je zelf de factuur naar de klant aan.

Stuur je factuur naar Payfix

De gewenste facturen die uitbetaald moeten worden lever je aan bij je Payfix accountmanager en verwerken we.

Je factuur binnen 24 uur betaalt

Binnen één uur na akkoord ontvang je het factuurbedrag -minus de factor fee- gestort op je bankrekening.

Meer weten over factoring voor de zorg?

Benieuwd wat Payfix voor jouw bedrijf in de zorg kan betekenen? Of heb je nog eventuele vragen over wat factoring is? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook, naar 088 880 1088. Wij heten je van harte welkom!