SimPel en snel je factuur verkopen

Factoring voor de zakelijke dienstverlening

Voor veel bedrijven in de zakelijke dienstverlening geldt dat opdrachten en facturen zich in snel tempo opvolgen. Om dit tempo bij te kunnen houden is een doorlopende cashflow noodzakelijk. Ook dient alle focus er te zijn voor de opdrachten en niet voor onbetaalde facturen. Factoring voor de zakelijke dienstverlening zorgt voor een doorlopende cashflow en voorkomt problemen door te laat en/of niet betaalde facturen.  

 

 Doordat er altijd voldoende cashflow is kun je blijven investeren in je onderneming. Kortom, de groei van je bedrijf staat niet meer stil doordat klanten facturen niet en/of niet op tijd betalen. Bij Payfix zijn we gespecialiseerd in factoring voor de zakelijke dienstverlening. Alle ondernemers zijn welkom freelancersZZP’ers en MKB-bedrijven. Ook nemen wij het debiteurenrisico van de betreffende facturen over, zeker in deze tijd een hele geruststelling. Vraag direct kosteloos en vrijblijvend een adviesgesprek aan via onderstaande button of lees meer over factoring voor de zakelijke dienstverlening!

 

Binnen 24 uur je factuur uitbetaald

Voordelen van factoring voor de zakelijke dienstverlening

Voor elk bedrijf biedt factoring grote voordelen, maar zeker binnen de zakelijke dienstverlening kan het een enorm verschil maken. Continuïteit in de cashflow is immers cruciaal om te kunnen blijven groeien, maar bovenal om ook eigen financiële verplichtingen te kunnen voldoen. Met factoring voor de zakelijke dienstverlening zorg je ervoor dat deze continuïteit gewaarborgd is. Je hoeft je hierdoor geen zorgen meer te maken over het wel of niet op tijd voldoen van je facturen.

De grootste voordelen van factoring voor de zakelijke dienstverlening hebben we voor je op een rij gezet:

Flexibiliteit, jij kiest zelf van welke debiteuren jij de facturen wil laten voorfinancieren
Continuïteit in je cashflow, niets staat groeien en verder investeren in de weg
Zekerheid, Facturen achterliggend verzekerd tegen wanbetaling en faillissement

Factoring voor de zakelijke dienstverlening in de praktijk

Natuurlijk wil je graag weten hoe factoring voor je bedrijf binnen de zakelijke dienstverlening in zijn werk steekt. Bij Payfix zorgen we ervoor dat dit zo gebruiksvriendelijk en efficiënt mogelijk is ingericht. Snel en slim financieren is wat onze service uniek maakt. Hierbij staat maatwerk en persoonlijk contact voorop. Wij kijken altijd samen met jou naar de perfecte factoringoplossing voor jou. Op die manier haal je het meeste uit factoring voor zakelijke dienstverlening van Payfix.

Help je klant zoals je gewend bent​

Jij verleent je dienstverlening zoals je gewend bent en maakt zoals normaal de factuur voor de klant aan.

Stuur ons je facturen

Je levert de facturen die je betaalt wilt hebben bij je accountmanager van Payfix in en wij verwerken deze.

Wij betalen je binnen 24 uur

Binnen één dag ontvang je het factuurbedrag (minus de factor fee) op je rekening gestort!

Meer weten over factoring voor de zakelijke dienstverlening?

Wil je weten wat factoring voor de zakelijke dienstverlening voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 088 880 1088 of laat je gegevens achter in het onderstaande formulier. Wij zorgen er dan voor dat er zo snel mogelijk contact met je wordt opgenomen!