Factoring voor MKB-bedrijven

Binnen 24 uur je factuur betaald

Waarom zou je als ZZP-er of MKB-bedrijf voor factoring kiezen? Deze vorm van debiteurenfinanciering biedt vele voordelen. Niet alleen voor grote organisaties, maar ook voor middelgrote en kleine bedrijven én zelfstandigen zonder personeel. Zo wordt bijvoorbeeld de betalingstermijn van elke factuur aanzienlijk verkort: openstaande facturen worden aan het factoringbedrijf verkocht en deze zorgt op haar beurt voor de financiering van jouw debiteuren. 

Hierdoor is er altijd voldoende liquiditeit beschikbaar en wordt het werkkapitaal op een optimaal niveau gebracht. Factoring heeft voor MKB-ers en ZZP-ers nog een belangrijk voordeel: het volledige debiteurenbeheer wordt uit handen genomen. En daardoor krijgt de ondernemer weer meer ruimte om te ondernemen.

Ook bij Payfix profiteer je natuurlijk van al deze voordelen, én nog veel meer. Ben je ZZP-er of heb je een MKB-bedrijf? Probeer factoring eenmalig en ontdek zelf de voordelen van Payfix.

Debiteuren uitbesteden?

Kies voor MKB factoring

Ben je ondernemer  en wil je graag je debiteurenbeheer uitbesteden? Payfix zorgt voor liquiditeit voor het MKB. Met factoring nemen wij de financiering van je debiteuren op ons, zodat jij meer tijd en energie kunt steken in jouw bedrijf.

Hoe werkt debiteurenfinanciering?

Factoring werkt heel eenvoudig: al jouw business-to-business facturen kan je aan Payfix verkopen. Het indienen van een B2B factuur kan via een gebruiksvriendelijk portaal of gewoon via de mail. Voldoet de factuur aan onze spelregels, dan kopen wij de factuur. Dit doen wij altijd binnen 24 uur.

Wat zijn de voordelen van Payfix?

Waarom kiezen bedrijven juist voor Payfix om hun facturen te verkopen? De belangrijkste voordelen op een rij:

✔ Geen omkijken meer naar je debiteuren en debiteurenbeheer.
✔ Geen debiteurenrisico.
✔ Binnen 24 uur beschik je over extra liquiditeit.
✔ Je kan je cashflow beter bewaken.
✔ Je houdt volledig grip op je werkkapitaal.
✔ Geen verborgen kosten.
✔ MKB-factoring is dagelijks opzegbaar.

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over factoring tarieven of een offerte ontvangen? Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op