Factoring speciaal voor ZZP'ers

Direct JE factuur betaald

Factoring bij Payfix is een ideale oplossing voor ZZP’ers (en eenmanszaken) die werken voor zakelijke opdrachtgevers (B2B). Deze hanteren vaak lange betalingstermijnen. 

Door gebruik te maken van factoring genereer je een constante cashflow die je de mogelijkheid biedt om o.a. te investeren in nieuwe opdrachten en om op tijd leveranciers te betalen. Met factoring kopen wij je factuur op en betalen je binnen 24 uur uit. Heb je interesse of wil je een offerte op maat ontvangen? Vraag dan een adviesgesprek aan.

Wat is ZZP factoring?

ZZP factoring is het contant maken van facturen, speciaal gericht op ZZP-ers. Als je openstaande rekeningen hebt en lang moet wachten op je geld kunnen de facturen door een factormaatschappij worden bevoorschot. Met factoring kan je direct tot 97% op je rekening gestort krijgen. Daarnaast is factoring bij Payfix inclusief kredietverzekering, dat betekent dat als jouw opdrachtgever of debiteur omvalt, je verzekert bent van je geld. Vooral voor ZZP-ers en MKB geeft deze vorm van factoring extra zekerheid.

Wat kost factoring voor ZZP’ers?

De koste van factoring hangen af van meerdere factoren. Dit zijn o.a. de betaaltermijn van de debiteur, het factuurbedrag en het risicoprofiel. 

Om gebruik te maken van de dienstverlening van Payfix is het een voorwaarden dat de opdrachtgever verzekerbaar gesteld kan worden. Opdrachtgevers die niet verzekerbaar zijn vallen buiten het risicoprofiel van Payfix. Vraag een adviesgesprek aan voor een op maat gemaakte offerte.

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over factoring tarieven of een offerte ontvangen? Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Klanten aan het woord

1.000+ bedrijven gingen je reeds voor. Hieronder enkele referenties. 

"Mijn geld is direct beschikbaar, op de dag dat ik mijn factuur verstuur. Via een online platform, mét persoonlijk contact.”
Fit dutchies
Eigenaar
"Prettige ervaring met Payfix. De dienstverlening is top en het geeft ons een stuk meer zekerheid."
Nexuszorg
Eigenaar
"Wij konden onze eigen groei financieren. Heel eenvoudig zelf in te regelen, eigenlijk kan een kind de was doen."
MOB Loodgieter
Eigenaar