SimPel en snel je factuur verkopen

Factoring voor de bouw- en transport sector

In zowel de bouw- als transportsector zijn vaak lange betalingstermijnen de norm. Als eigenaar van een bedrijf in één van deze sectoren is dit erg vervelend. Het kan de groei van je bedrijf in de weg staan en de liquiditeit van je bedrijf kan in gevaar komen. Payfix is gespecialiseerd in factoring voor zowel de bouw- als transport sector.

Door gebruik te maken van factoring zorg je ervoor dat je kan blijven groeien met je onderneming, behoud je een doorlopende cashflow en weet je zeker dat je jouw financiële verplichting tijdig kan voldoen. We vertellen je graag meer over de voordelen van factoring voor de bouw- en transportsector. Liever persoonlijk uitleg wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag direct een kosteloos en vrijblijvend adviesgesprek aan via onderstaande button!

Binnen 24 uur je factuur uitbetaald

De voordelen van factoring voor bouw- en transportbedrijven

Factoring biedt grote voordelen voor bedrijven in diverse sectoren, waaronder de bouw en transport. Beide staan niet bekend om snelle betalingen met alle gevolgen van dien. Met factoring is dit verleden tijd en nemen wij deze zorgen voor je weg. Wij nemen namelijk het debiteurenrisico van de betreffende facturen over en jij krijgt na akkoord je facturen binnen één dag uitbetaalt. Wij hebben de grootste voordelen van factoring voor je bouw- of transportbedrijf op een rij gezet:

Flexibele financiering doordat je zelf bepaalt van welke debiteuren je de facturen laat voorfinancieren
Geen risico meer op wanbetaling en/of faillissement, je facturen achterliggend verzekerd
Debiteurenbeheer regelen wij!
Facturen binnen één uur na akkoord uitbetaald
Altijd doorlopende cashflow om te blijven groeien en investeren

Hoe werkt factoring voor je bouw- of transportbedrijf

Bij Payfix is factoring zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht. Zelf noemen wij het ook wel factoring 2.0, sneller en slimmer financieren. Dit doen wij altijd op een persoonlijke wijze waarbij we maatwerk leveren. Bij Payfix kijken wij specifiek voor jouw bouw- of transportbedrijf hoe wij je optimaal kunnen helpen. Kom je even ergens niet uit, dan kan je ons altijd telefonisch of per email bereiken voor hulp op maat.

Je klanten helpen zoals gewend

Je helpt je klanten zoals je gewend bent en maakt vervolgens de factuur aan zoals je dat altijd al deed.

Stuur ons je facturen

Lever de gewenste facturen in bij je Payfix account manager en wij zetten de verwerking in gang.

Wij betalen je binnen 24 uur

Binnen enkele ogenblikken ontvang je het factuurbedrag -minus de factor fee- gestort op jouw bankrekening.

Meer weten over factoring voor je bedrijf en kennismaken?

Ben je benieuwd wat Payfix voor jouw bouw- of transportbedrijf kan betekenen? We mogen graag kennis met je om naar best mogelijke oplossing te zoeken. Natuurlijk staan we ook voor je klaar om een vrijblijvende offerte op te stellen. Bel ons op 088 880 1088 of vul in onderstaand formulier je gegevens in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!