Onze klanten

Maandelijks kiezen tientallen bedrijven en ondernemers voor de factoring diensten van Payfix. Klanten waarderen de persoonlijke benadering en het feit dat wij als enige factoringbedrijf binnen 1 uur facturen uitbetalen.

Daarnaast nemen wij het debiteurenbeheer uit handen zodat ondernemers zich kunnen focussen op de groei van hun bedrijf.

Nexuszorg voor ondernemers

Nexuszorg is een intermediair tussen zorgorganisaties en zzp-ers. Zij hebben meer dan 60 contracten met grote zorginstellingen en hebben daarom een groot klantbestand met veel tevreden klanten. Om de zzp’ers makkelijk en snel tot dienst te zijn hebben zij gekozen voor Payfix als partner.

Fitdutchies motiveert

Fitdutchies is opgericht als online platform voor een dagelijkse dosis health en fitness inspiratie. Zij willen hun doelgroep handvatten bieden voor een gezonde levensstijl. Om te kunnen groeien is er geld nodig en wat is er fijner dan zeker te weten dat jouw facturen op tijd worden betaald?

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten of een offerte ontvangen? Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Cashflow allerbelangrijkste voor ambitieuze starter

Cem Gurcan is een jonge uitzend-ondernemer in de techniek. Met zijn bedrijf Tatar vult hij slim de gaten in de arbeidsmarkt en levert hij technische vakmensen aan onder meer de petrochemie. Als starter met al meer dan 50 gezinnen die direct van hem afhankelijk zijn, ervaart hij hoe belangrijk een constante cashflow is.

Qualified Sales met Scalewatcher

Maak kennis met Qualified Sales, een trouwe Payfix klant en gespecialiseerd in het oplossen van kalkproblemen door middel van hun ideale ScaleWatcher! 
Directeur Ren Vermeulen vertelt in dit filmpje meer over de ScaleWatcher, Qualified Sales zelf en de samenwerking met Payfix

AvO Montage, tevreden met factoring

De bouw is booming en daar profiteren kundige ZZP-ers van. Maar de betaaltermijn loopt soms op in deze sector.

Lov'it kan weer soepel inkopen

Ook in retail lopen de betaaltermijnen soms flink op. Vandaar dat Lov’It met Payfix werkt.

Tin Infra bouwt soepel verder aan de weg

Voor Tin Infra is cashflow heel belangrijk. Huseyin vertelt graag over zijn samenwerking met Payfix.

P.v.d.G Afbouwsystemen kan weer lekker door

P.v.d.G Afbouwsystemen is een tevreden ondernemer die zijn facturen laat factoren. “Ik heb helemaal geen omkijken naar mijn betaling en kan lekker door met mijn werk“.

Payfix | Factoring voor het MKB & ZZP'ers.