Onze klanten

Maandelijks kiezen tientallen bedrijven en ondernemers voor de factoring diensten van Payfix. Klanten waarderen de persoonlijke benadering en het feit dat wij als enige factoringbedrijf binnen 24 uur facturen uitbetalen

Alphapaint schildert verder zonder zorgen

Kijk een dagje mee met onze trouwe klant Alpha Paint, hét schildersbedrijf van Alphen aan den Rijn. Om zich zoveel mogelijk te kunnen focussen op het schilderwerk, maakt eigenaar René van Amsterdam gebruik van factoring bij PayFix.

NexusZorg voor ondernemers

NexusZorg is een intermediair tussen zorgorganisaties en zzp-ers. Zij hebben meer dan 60 contracten met grote zorginstellingen en hebben daarom een groot klantbestand met veel tevreden klanten. Om de zzp’ers makkelijk en snel tot dienst te zijn hebben zij gekozen voor Payfix als partner.

Joep Bakt over factoring via PayFix

Chef-Kok Joep Kool van het bedrijf Joep Bakt zorgt mede dankzij PayFix iedere dag weer voor heerlijke gerechten in de keuken bij zijn opdrachtgevers. 

Doordat Joep zijn facturen laat PayFixen, kan hij zich volledig richten op hetgeen dat hij het allerliefst doet: koken.

Tuincentrum de Molen vraagt: Jij PayFixt toch ook?

Tuincentrum de Molen is uitermate tevreden over de diensten van PayFix. De bloemisterij levert aan zowel bedrijven als particulieren. Door hun facturen te laten PayFixen zijn zij niet meer afhankelijk van wanneer hun klanten betalen en kunnen zij ongestoord hun bedrijf laten floreren.

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over factoring tarieven of een offerte ontvangen? Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Fitdutchies motiveert

Fitdutchies is opgericht als online platform voor een dagelijkse dosis health en fitness inspiratie. Zij willen hun doelgroep handvatten bieden voor een gezonde levensstijl. Om te kunnen groeien is er geld nodig en wat is er fijner dan zeker te weten dat jouw facturen op tijd worden betaald?

Cashflow allerbelangrijkste voor ambitieuze starter

Cem Gurcan is een jonge uitzend-ondernemer in de techniek. Met zijn bedrijf Tatar vult hij slim de gaten in de arbeidsmarkt en levert hij technische vakmensen aan onder meer de petrochemie. Als starter met al meer dan 50 gezinnen die direct van hem afhankelijk zijn, ervaart hij hoe belangrijk een constante cashflow is.

Qualified Sales met Scalewatcher

Maak kennis met Qualified Sales, een trouwe Payfix klant en gespecialiseerd in het oplossen van kalkproblemen door middel van hun ideale ScaleWatcher!
Directeur Ren Vermeulen vertelt in dit filmpje meer over de ScaleWatcher, Qualified Sales zelf en de samenwerking met Payfix

AvO Montage, tevreden met factoring

De bouw is booming en daar profiteren kundige ZZP-ers van. Maar de betaaltermijn loopt soms op in deze sector.

P.v.d.G Afbouwsystemen kan weer lekker door

P.v.d.G Afbouwsystemen is een tevreden ondernemer die zijn facturen laat factoren. “Ik heb helemaal geen omkijken naar mijn betaling en kan lekker door met mijn werk“.