Over Payfix

Payfix heeft zich gespecialiseerd in factoring voor het MKB, ZZP’ers & freelancers. Door onze moderne factoring oplossingen & persoonlijke benadering zijn wij één van de snelst groeiende factoring bedrijven van Nederland. 

Payfix helpt ondernemers met het verbeteren van hun liquiditeitspositie. Wij hanteren een persoonlijke benadering, ongeacht de grootte van je onderneming. Wij denken met iedere klant mee en daarom bieden wij maatwerk aan binnen factoring. Wij zijn persoonlijk, open, helder en flexibel. Als ondernemer bepaal je zelf welke facturen door ons worden voorgefinancierd en onze contracten zijn direct opzegbaar.

Ben je geïnteresseerd? Dan nodigen we je uit om factoring vrijblijvend met 1 factuur uit te proberen. 

Wij helpen ondernemers groeien.

Payfix is gestart om de grootste zorg van veel ondernemers weg te nemen: facturen betaald krijgen. Anderen noemen dat ‘je cashflow verbeteren’ of voor ‘financiële stabiliteit in de onderneming zorgen’. Wij zeggen: direct krijgen waarvoor je onderneemt.

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over factoring tarieven of een offerte ontvangen? Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op