Direct je facturen uitbetaald.

Voorfinanciering BTW

Bij voorfinanciering eist de Belastingdienst van ondernemingen dat ze per kwartaal BTW afdragen over alle verzonden facturen. In de praktijk komt dat neer op het voorfinancieren van BTW, ook als de factuur niet wordt betaald binnen datzelfde kwartaal. Met factoring van Payfix lossen wij dat simpel voor je op. Wij bieden aantrekkelijke oplossingen in de vorm van verschillende soorten factoring en debiteurenbeheer.

Wil je meer informatie of een offerte ontvangen? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan en onze adviseurs leggen je graag de mogelijkheden uit.

Wat is BTW Factoring

Heb je openstaande facturen bij je debiteuren terwijl je al wel de BTW moet afdragen? BTW factoring kan een oplossing bieden voor dit probleem. Je kan je facturen verkopen aan een factoringbedrijf en hierdoor krijg je direct beschikking over je geld. Je hoeft de betalingstermijn van je factuur niet af te wachten en kan door het directe ontvangst van je geld zonder problemen je BTW betalen.

Op deze manier creëer je voorfinanciering van je BTW. Voorfinanciering van BTW door middel van BTW factoring geeft je enkele voordelen:

  • Je bent in staat om de BTW op tijd te betalen en voorkomt zo een boete.
  • Jouw kredietwaardigheid blijft gelijk. Je gaat immers geen schuld aan, want het geld dat je ontvangt is het geld waar je zelf hard voor hebt gewerkt. Echter ontvangt je het bedrag wat eerder dan gepland.
  • Jouw debiteurenbeheer wordt overgenomen. Dit heeft als voordeel dat je geen omkijken meer hebt naar de administratieve rompslomp rondom je factuur. Mocht je opdrachtgever te laat betalen, dan zorgt Payfix ervoor dat je debiteurenbeheer op een nette en professionele manier wordt afgehandeld. Voor jou als ondernemer betekent dit dat je meer tijd hebt om je te focussen op het ondernemen en je behoudt een commerciële klantrelatie.
  • Payfix neemt het faillisementrisico over. Mocht je opdrachtgever failliet gaan betekent dit dat je niet je geld kwijt bent.

Meer weten of kennismaken?

Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op