Voor ZZP en MKB

Elke factuur betaald binnen 1 uur!

PayFix® is de nieuwe manier van facturen betaald krijgen. Speciaal voor ZZP en MBK. Ondernemers die hun facturen ‘gePayFixt’ hebben, maken zich nooit meer zorgen om betaald te worden. PayFix betaalt facturen na controle vrijwel altijd binnen 1 uur. Dus: nooit meer wachten op een betaling en altijd meteen door met ondernemen.

PayFix ® ontzorgt

PayFix® is gestart om de grootste zorg van veel ondernemers weg te nemen: facturen betaald krijgen. Anderen noemen dat ‘je cashflow verbeteren’ of voor ‘financiële stabiliteit in de onderneming zorgen’. Wij zeggen: direct krijgen waarvoor je onderneemt.

PayFix® is de modernste manier van factoring

Wij wilden af van ingewikkelde procedures. Daarom nemen wij jou de vaak lastige en langdurige selectie- en goedkeuringstrajecten bij banken persoonlijk uit handen. Slimme software zorgt voor een snel en makkelijk proces. Met de vrijheid van 24/7 beschikbaarheid. PayFix® zorgt er zo voor dat jij als ondernemer kunt blijven ondernemen.

PayFix® is persoonlijk

Naast efficient, snel en helder, is PayFix® ook persoonlijk. PayFix® is er speciaal voor ZZP’ers en het MKB. We staan naast jou als ondernemer en willen je helpen succesvol te zijn. We kennen je bij je (voor)naam. Je kunt ons altijd bellen of mailen als je vragen hebt over onze samenwerking. Jij jouw business, PayFix® de betaling.

PayFix ® stelt ook jouw klanten tevreden

We helpen jou als ondernemer dus met een supersnelle betaling, terwijl wij op de achtergrond zorgen voor een juiste factuurafhandeling. Een snel, gebruikersvriendelijk en geautomatiseerd proces. Daarmee ben jij niet alleen als ondernemer geholpen, jouw klanten zelf zijn ook blij met een helder en overzichtelijk proces. PayFix® is voor hen een persoonlijk, goed bereikbaar aanspreekpunt, waarmee direct afspraken gemaakt kunnen worden.

PayFix® voor heldere afspraken

En we maken heldere afspraken met elkaar. Geen kleine lettertjes en ingewikkelde disclaimers, maar duidelijkheid voor jou, jouw klanten (en voor ons). Bij heldere afspraken horen ook geen ‘verrassingen’ achteraf door verborgen kosten. Afspraak is afspraak en dat zetten we in een overeenkomst die we persoonlijk met je doornemen. Je weet waar je aan toe bent. Met PayFix® werk je nooit voor niks.

JA! Ik ben het zat om te wachten op mijn geld. Bel me terug om mij zo snel mogelijk te Payfixen! Zodat ik door kan met ondernemen.