Ga jij voor een positieve (cash)flow na de vakantie?

De vakantie is voorbij. Ben je er even helemaal tussenuit geweest? Of heb je het iets rustiger aan gedaan? Dan ben je weer helemaal opgeladen om volop te gaan ondernemen. Het liefst vanuit een positieve (cash)flow natuurlijk. Onderstaande tips helpen je daarbij!

Stel duidelijke doelen

Wat is jouw stip op de horizon? Wat wil je bereiken en waarom? En hoe bereik je die doelen? Als je dat helder in beeld hebt, kun je vanaf de eerste dag na je vakantie gerichte acties ondernemen. Maak ook meteen een planning. Niet alleen voor de eerste dag, maar voor de rest van het jaar. Dan weet je waar je aan toe bent en wat je te doen staat!

Kom in beweging!

Na een relaxte vakantie is het tijd om lekker te gaan bewegen. Regelmatig bewegen houdt je niet alleen lichamelijk fit en gezond, het draagt ook nog eens bij aan een heldere geest! Uit onderzoek is gebleken dat sporten en bewegen een positief effect hebben op je geheugen, je concentratie, je creativiteit, je mentale gesteldheid en je cognitieve vermogen. Volgens de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (NNGB) moeten we minimaal vijf dagen per week, 30 minuten per dag matig intensief bewegen. Maar hoe doe je dat als je fulltime bezig bent je bedrijf gezond te houden? Dat is eenvoudiger dan je denkt. Ga bijvoorbeeld wandelen tijdens je lunchbreak, neem wat vaker de trap of plan een korte workout in voordat je aan het werk gaat.

Geniet van je werk

Ondernemen is niet altijd even makkelijk en het levert soms stress op, maar het brengt ook veel moois. Geniet daarvan! De meeste ondernemers doen dat ook. In opdracht van de online boekhoudtool Tellow onderzocht KIEN onderzoek het werkplezier van ZZP

Ben je geïnteresseerd in factoring?
Plan dan hier een adviesgesprek in.

Andere artikelen

Adviesgesprek aanvragen

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.