fbpx

PayFix en ZZPedia: als partners de ZZP’er nog meer ontzorgen

PayFix is sinds kort partner van ZZPedia, een online platform waar ZZP’ers terechtkunnen voor opdrachten, advies en aantrekkelijke deals met leveranciers. Met dit partnerschap vullen we elkaar goed aan. Wij bieden ZZPedia de mogelijkheid om ZZP’ers te ontzorgen op financieel gebied. Tegelijkertijd is ZZPedia interessant voor onze klanten.

Wat is ZZPedia?
Het online platform ZZPedia is opgericht in 2015, met als doel: een plek creëren waar ZZP’ers gevonden worden door opdrachtgevers. Het platform biedt kleine ondernemers een podium om te laten zien wat zij te bieden hebben. En brengt daarmee ontmoetingen tot stand tussen vraag en aanbod, zowel fysiek als online. Op ZZPedia vinden ZZP’ers ook ondersteuning op het gebied van financiën, communicatie, juridische zaken, etc.


Compleet pakket voor ZZP’ers
ZZPedia werkt samen met uiteenlopende partners, om in de behoeften van de ZZP’er te voorzien. Zo zijn er partners in bedrijfskleding, administratie, drukwerk, etc. Volgens Donate Baardolf, directeur van ZZPedia, is PayFix een uitstekende aanvulling om ZZP’ers een compleet pakket aan diensten te bieden. Met PayFix heeft ZZPedia er een factormaatschappij bij, die de facturen van ZZP’ers in de meeste gevallen al binnen één uur voorfinanciert. Daarbij hoeft de ZZP’er niet zelf achter debiteuren aan en zijn de facturen verzekerd tegen faillissement van de debiteur.

Financiële zorgen wegnemen
Met de samenwerking geven ZZPedia en PayFix invulling aan de behoefte van ZZP’ers aan financiële stabiliteit. Nouri Verhoeven, Manager Relatiebeheer bij PayFix, geeft uitleg: “ZZPedia heeft een zeer uitgebreid klantenbestand met ZZP’ers die, volgens ZZPedia, regelmatig zorgen hebben over wanbetalers en cashflowproblemen. Door de samenwerking met ZZPedia aan te gaan, kunnen wij die zorgen grotendeels wegnemen.”

Voordeel voor PayFix-klanten
Nouri geeft aan dat het partnerschap ook mogelijkheden biedt voor de klanten van PayFix: “Door de samenwerking hebben zij een leuke, makkelijke ingang tot de opdrachtenbank van ZZPedia, wat weer kan leiden tot nieuwe klussen. Over de details hiervan zijn we op het moment nog met elkaar in overleg.”

Ben je geïnteresseerd in factoring?
Plan dan hier een adviesgesprek in.

Andere artikelen

Payfix | Factoring voor het MKB & ZZP'ers.

Adviesgesprek aanvragen

Laat vrijblijvend je gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.