Ondernemers

Dit zeggen collega ondernemers over PayFix

Nexuszorg voor ondernemers

Nexuszorg is een intermediair tussen zorgorganisaties en zzp-ers. Zij hebben meer dan 60 contracten met grote zorginstellingen en hebben daarom een groot klantbestand met veel tevreden klanten. Om de zzp’ers makkelijk en snel tot dienst te zijn hebben zij gekozen voor Payfix als partner. Bekijk de hele video hieronder.

Nexuszorg  Branche :: Zorg

Fitdutchies motiveert

Fitdutchies is opgericht als online platform voor een dagelijkse dosis health en fitness inspiratie. Zij willen hun doelgroep handvatten bieden voor een gezonde levensstijl. Om te kunnen groeien is er geld nodig en wat is er nou fijner dan zeker te weten dat jouw facturen op tijd worden betaald?

FitDutchies  Branche :: Lichaam en welzijn

MOB loodgieters investeert verder dankzij Payfix

MOB loodgieters is gespecialiseerd in riool werkzaamheden, dakwerk en meer. Voor verschillende opdrachtgevers worden zij ingeschakeld om snel het probleem te verhelpen. Met behulp van factoring van Payfix kan MOB loodgieters verder investeren om het bedrijf te laten groeien.

MOB Loodgieters  Branche :: Installatietechniek

Tatar b.v. krijgt zekerheid met factoring

Tatar b.v. is een startend uitzendbureau in de petrochemie. Met behulp van Payfix kunnen zij netjes op tijd hun personeel betalen en worden de facturen betaald. Zo geeft Payfix Tatar b.v. zekerheid en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en kan het bedrijf nieuwe klanten aannemen.

Tatar B.V.

Branche :: Uitzendbureau

P.v.d.G afbouwsystemen

Het afbouwsystemen bedrijf van Perry van der Griendt is ook de samenwerking met Payfix aangegaan. Hij geeft aan dat het ondernemerschap soms nog wel wat financiële onzekerheid met zich meebrengt. Maar dankzij factoring met Payfix kan hij zich weer focussen op zaken die er echt toe doen.

P.v.d.G. Afbouwsystemen  Branche :: Bouw

Spatieplus, beschermd wonen

Bij Spatieplus beschermd wonen, leven jongens en meiden met een psychiatrische aandoening en helpen zij om deze jongeren zelfredzaam te maken. Om hun werknemers meer zekerheid te kunnen garanderen werkt ook Spatieplus samen met Payfix. Snel contact en een vlotte afhandeling dat is het grootste voordeel.

SpatiePlus  Branche :: Zorg

Tin Infra, factoring biedt uitkomst

Tin Infra zit heel breed in de algehele inframarkt, zoals openbare verlichting, stadsverwarming en meer. Zij hebben klanten als: hoofdaannemers, gemeentes en installatiebedrijven en daarom duurt de betaaltermijn vaak wat langer. Daarom hebben zij gekozen voor factoring met Payfix. Zo blijft de cashflow in tact.

Tin Infra  Branche :: Infrastructuur

Lov’ it dames en kinderkleding

Lov’ it produceert tussen de zes en acht collecties per jaar in Turkije en verkoopt dit door aan Nederlandse kledingwinkels. Met Payfix krijgt Daisy meer zekerheid en weet zij snel of ze met bepaalde leveranciers in zee moet gaan. Zo is haar samenwerking persoonlijk en optimaal.

Lov’it  Branche :: Retail

AvO Montage

AvO Montage doet herstelwerkzaamheden aan de wanden van nieuwbouwwoningen in Brabant en Zeeland. Hun klanten zijn voornamelijk aannemers en soms wordt de betalingstermijnen nog wel eens worden overschreden. Daarom kiezen zij nu voor factoring van Payfix. Zo blijft het bedrijf stabiel.

AvO Montage

Branche :: Bouw