SimPel en snel je factuur verkopen

Factoring voor ZZP'ers

Zo houd jij in 2019 je onderneming fit en gezond!

Het einde van het jaar nadert en daarmee ook de vele goede voornemens. Waar ga jij voor: meer sporten, gezonder leven, meer ontspanning? En wat dacht je van je onderneming? Ook die kun je wellicht nog wat fitter maken. Onderstaand vijf goede voornemens voor een financieel gezonde onderneming!

Verkoop je facturen simpel met Payfix

Factoring van Payfix helpt je om de cashflow van je bedrijf te verbeteren.
Wacht niet langer 30, 60 of 90 dagen, maar krijg je facturen direct betaald.

1. Stuur ons de factuur

Je maakt zelf de factuur aan je klant met onze gegevens

2. Wij betalen je factuur

Na controle zullen wij je factuur vaak binnen 1 uur uitbetalen

2. Wij nemen het debiteurenbeheer over

Wij nemen het debiteurenbeheer over en de klant betaald de factuur aan Payfix.

 1. Inzicht in je financiële situatie
  De eerste stap in het financieel gezond houden van je organisatie, is inzicht verwerven in je financiële situatie. Dit doe je met een zogenoemde liquiditeitsbegroting. Hiermee begroot je hoeveel geld er daadwerkelijk op de bank staat na inkomsten en uitgaven. Zo zie je in één oogopslag of er altijd genoeg geld is om aan je verplichtingen te voldoen. En dus ook wanneer je ruim of juist krap bij kas zit.
 2. Beheer je debiteuren
  Niets is zo vervelend als slecht betalende debiteuren. Ze kosten je veel tijd en geld. Bovendien zijn ze niet goed voor de cashflow van je onderneming. Zorg daarom voor goed debiteurenbeheer: herinner je klanten er tijdig aan dat ze nog niet betaald hebben. Wil je de goede relatie met je klanten niet verstoren? Bel ze op om samen tot een oplossing te komen.
 3. Kies een passende financiering
  Heb je niet voldoende eigen middelen? Dan kun je overwegen om geld te lenen. Je hebt daarbij de keuze uit steeds meer financieringsmogelijkheden. Steeds meer ZZP’ers en MKB’ers kiezen voor factoring, een financieringsvorm waarbij je facturen worden voorgefinancierd door een factoringbedrijf. Met factoring weet je precies wanneer je geld op je rekening staat, namelijk binnen enkele dagen na he versturen van je factuur. En omdat je facturen voorgefinancierd worden, heb je geen zorgen meer over debiteurenbeheer. Zo zijn de eerste twee voornemens al in de pocket!
 4. Verbeter je cashflow
  We kunnen nu een ingewikkeld verhaal vertellen over hoe je de in- en uitstroom van liquide middelen binnen je bedrijf kunt verbeteren, maar er is een makkelijkere manier. Ook voor het verbeteren van je cashflow is factoring bij uitstek geschikt. Je geld staat immers al binnen enkele dagen na het versturen van je factuur op je rekening.
 5. Maak tijd voor acquisitie en netwerken
  Een ander voordeel van factoring is dat je op administratief gebied flink ontzorgd wordt. De tijd die je daarmee overhoudt, kun je gebruiken voor het runnen van je onderneming. In het kader van het financieel gezond houden van je onderneming, is het raadzaam om een deel van die tijd te besteden aan acquisitie en netwerken.

Payfix, de nieuwste vorm van factoring

Heb je interesse in factoring? Maak dan eens kennis met Payfix. Als factoringmaatschappij speciaal voor ZZP’ers en ondernemers in het MKB bieden we jou een snelle en eenvoudige manier van factoring. Dankzij slimme software hebben we het factoringproces simpeler en sneller gemaakt. Je beschikt al binnen één uur over je geld, zonder dat je aan strenge voorwaarden of verplichtingen hoeft te voldoen!

Houd je onderneming financieel gezond.

Wil je meer weten over factoring tarieven of een offerte ontvangen? Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op

Binnen 24 uur je factuur uitbetaald

Daarom kies jij voor Payfix

Wij geloven dat geen enkele ondernemer graag wacht op de betaaltermijn van zijn of haar opdrachtgever. Payfix koopt je facturen en zorgt ervoor dat het geld dezelfde werkdag nog op je rekening staat.

Simpel

Wij houden het simpel: al je facturen worden binnen 1 uur betaald. Je hebt geen omkijken meer naar de betaling en je beschikt altijd over voldoende liquiditeit. Wij doen de rest.

Snel

Via de Payfix beheer omgeving kan je heel snel je facturen uploaden.

Toegankelijk

Wij vragen géén jaarcijfers of andere garanties. Ook zit je nergens aan vast, want je kan opzeggen wanneer jij wilt. Je bepaalt zelf wanneer, welke en hoeveel facturen je wilt verkopen.