Direct je facturen betaald

Debiteurenbeheer uitbesteden

Je debiteurenbeheer uitbesteden levert je niet alleen veel tijd op, maar kan ook een snellere betaling van je facturen betekenen. Wij nemen niet alleen uw debiteurenbeheer over maar zorgen ervoor dat het geld binnen 1 uur op je rekening staat. We nemen daarnaast ook nog is het debiteuren risico over. Zo kan jij je zorgeloos focussen op het ondernemen en zullen wij ervoor zorgen dat al je zakelijke facturen binnen 1 uur op uw rekening gestort zijn.

Ben je geintresseerd of wil je een offerte ontvangen ? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan voor meer informatie. 

Uniek in Nederland

Debiteurenbeheer met factoring.

Geen zin om klanten achter de broek te zitten zodat de rekening wordt betaald? Dan is er factoring, waarbij je het hele proces uitbesteedt. 

Factoring betekent dat je openstaande vorderingen afstaat aan een factormaatschappij. Het staat ook wel bekend onder de naam debiteurenfinanciering. Als factorbedrijf betaalt Payfix de openstaande rekening direct aan jou. Vervolgens doen wij ons best om het geld op de klant te verhalen. Daarnaast nemen wij ook het debiteurenrisico over. Zo ben jij als ondernemer verzekert van je geld. 

Wat is het voordeel van het uitbesteden van je debiteurenbeheer?

Het grootste voordeel van gebruikmaken van een factormaatschappij is dat je zelf niet meer in de problemen komt als een klant te laat betaalt. Jij hebt immers altijd op tijd je geld binnen om je leveranciers en je eigen salaris te kunnen betalen. Daarnaast hoef je geen tijd en energie te stoppen in het achterna bellen van je geld, het sturen van aanmaningen en andere administratieve rompslomp die daarbij komt kijken.

Meer weten of kennismaken?

Bel 088 880 1088 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op