Uw factuur binnen 24 uur uitbetaald?

Met factoring van Payfix wordt de gehanteerde betalingstermijnen van je opdrachtgever overgenomen en worden openstaande facturen direct uitbetaald. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan voor meer informatie of bel naar 088 880 1088

Vul uw gegevens in om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen

Andere ondernemers over

payfix.nl

Vivian Pressman

Mijn geld is direct beschikbaar, op de dag dat ik mijn factuur verstuur. Via een online platform, mét persoonlijk contact

Henry Barford

Groeien kost nu eenmaal geld. Payfix draagt er voor een groot deel aan bij dat wij dit zorgeloos kunnen doen!

https-www.pexels.comphotoman-wearing-blue-denim-buttons-up-long-sleeve-and-blace-frame-eyelgasses-26939.png

Nathan Leibzon

Binnen 24 uur na het versturen van de factuur stond het geld op onze rekening. Zo kunnen we onze snelle groei managen.

Hoe werkt het?

1. Help je klant

De klus is gedaan en je wilt zo snel mogelijk je geld ontvangen? Je kiest zelf de facturen die je betaald wilt hebben.

2. Stuur de facturen door

Lever de gewenste facturen in bij de account manager en wij zetten de verwerking in gang.

3. Wordt binnen 24 uur uitbetaald

Binnen enkele ogenblikken ontvang je het factuurbedrag, minus de factor fee, gestort op jouw bankrekening.

Waarom gebruik maken van Payfix?

Factoring van Payfix is dé financiële uitkomst voor zowel grote als kleine ondernemingen. U verhoogt hiermee direct uw liquiditeit, brengt continuïteit in uw cashflow en kan op die manier sneller groeien. Het is dus begrijpelijk dat u overweegt om gebruik te maken van Payfix. 

Weet wat u wilt bereiken met factoring van Payfix

Het is handig om al van tevoren te bedenken wat u precies met factoring wilt bereiken. Maar, het is ook belangrijk dat u weet welke andere services het factoringbedrijf aanbiedt én wat dit inhoudt. Daarom kunt u een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze accountmanagers inplannen. 

Tevreden gebruikers

Meest gestelde vragen

Wat u betaald bij factoring heet de factor fee. Deze factor fee hangt helemaal af van meerdere factoren. Zo  spelen factoren zoals de hoogte van het factuurbedrag, de kredietwaardigheid van uw debiteur, het betalingstermijn en de vorm van factoring mee. Gemiddeld betaald u een bedrag sussende 3 en 6 procent.

Factoring  is een moderne manier van financieren. Als uw bedrijf snel groeit of als u wordt geconfronteerd met lange betaaltermijnen, dan is factoring iets voor u. Factoring is het contant maken van facturen. Het ontzorgt. Het geeft direct meer financiële ruimte. Door deze financiering heeft u geen zorgen meer over onbetaalde facturen.

Factoring is geschikt voor bedrijven die zaken doen met andere bedrijven. Het is alleen mogelijk B2B facturen te verkopen. Al uw facturen worden tevens verzekerd tegen wanbetaling en faillissement. ‘T is echter niet mogelijk facturen aan consumenten te verzekeren.